Instalatori Profesionisti cu Experienta

Societatea Mercur Instal Serv oferă servicii profesionale în domeniul instalațiilor sanitare asociaților de proprietari/ locatari din București și Ilfov.  Avem experiență în lucrări complexe de instalatii sanitare si termice, reparatii tevi si conducte, desfundare canalizare, montaj obiecte sanitare etc..

Servicii

Suntem disponibili non-stop pentru intervenții și lucrări din domeniul instalațiilor sanitare pentru asociațile de proprietari. Urgențele pot apărea oricând, fie că este vorba de o țeavă spartă, de un calorifer defect care pierde apă și provoacă inundații. În aceste situații, puteți conta pe Mercur Instal Serv pentru a remedia defecțiunile apărute ori pentru desfundarea canalizarii, in Bucuresti si Ilfov.
Contactați-ne pentru lucrări complexe de instalații sanitare sau pentru reparații în București și Ilfov. Trimitem un instalator non stop la urgente.
Suntem disponibili 24/7 si putem sa intervenim in regim de urgenta. Puteti apela la serviciile noastre din orice sector din Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, cat si in Ilfov.